Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer …

Midzomerconcert

Evenement

Titel:
Midzomerconcert
Wanneer:
dinsdag 18 juli 2023, 19:00 - 21:30
Locatie:
Marktplein Hengelo - Hengelo, Overijssel
Categorie:
Concert

Omschrijving

Een concert in de open lucht in ter afsluiting van het seizoen, met aansluitend een barbecue voor de leden van de Euregio Brassband.


Locatie

Locatie:
Marktplein Hengelo
Straat:
Markt 1
Postcode:
7551 CB
Plaats:
Hengelo
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands

Omschrijving

Het Marktplein in Hengelo is enorm vergroend: met bomen en bloemen die zorgen voor een aangename sfeer en schaduw bieden op warme dagen. Er zijn veel bankjes, zodat jij op het plein kunt ontspannen, een hapje eten en genieten van het plein. Op het nieuwe marktplein worden ook kleinschalige evenementen georganiseerd, zoals miniconcerten, markten en culturele activiteiten. Dit zorgt voor meer leven in de stad en maakt het plein tot een bruisende en levendige plek.

De verlichting in de avonduren en ’s nachts zorgt voor een prachtige aanblik en een ontspannen sfeer. Net als op andere plekken in de binnenstad kan er met kleuren worden gevarieerd. De verlichting komt terug in het urban frame, boven het podium en het yogaveld. Maar ook de beren worden netjes in het licht gezet. Op het plein zelf staan ook nog cortenstalen objecten met speciale verlichting. Op het Brinkplein zie je verlichting met speciale patronen. De basiskleur is, net als de rest van de stad, amber. Deze kleur geeft een warme uitstraling en zorgt voor een huiskamer gevoel.